Over ons

Saneringknaller.nl is een webshop die, is opgezet speciaal voor bedrijven die zich bezig houden met saneren, met name asbestsanering en bodemsanering. Op deze webshop proberen wij u te laten profiteren van extra hoge kortingen voor bijvoorbeeld producten die wij groot hebben ingekocht. Met een aantal vaste producten en enkele, elke maand, wisselende producten hopen wij dat we een selectie hebben gemaakt waarvan u wilt profiteren. Het enige wat u hoeft te doen is in te loggen, te bestellen, te betalen en te genieten van het gemak van onze webshop.
 
Saneringknaller.nl is powered by AST Holland BV. AST is de oudste leverancier in Nederland voor wat betreft het toeleveren aan de asbest- en bodem saneerder. Door de jarenlange ervaring van AST kunt u via Saneringknaller.nl ook profiteren van een uitmuntende service en snelle levering. Powered by AST Holland BV betekent ook dat u er van op aan kunt, dat de kwaliteit van de getoonde producten hoog en consequent zijn.
 
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe aanbiedingen, volg ons op Facebook via www.facebook.com/Saneringknaller. Heeft u opmerkingen of vragen over Saneringknaller.nl? Stuur dan een e-mail naar info@saneringknaller.nl of tweet naar @saneringknaller. Ook voor eventuele suggesties voor nieuwe producten.
 

Saneringknaller.nl

POWERED BY